Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Linkedin marketing
intim wax
babaúszás
esztergálás
linkedin marketing
cnc marás
Számítástechnikai partnereink: iPhone szervíz, iPhone akkumulátor csere
iPhone szervíz, iPhone akkumulátor csere
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Online vásárlás Előszállás Fejér megye

Online vásárlás Előszállás Fejér megye
Te is online vásárolsz? Ha igen, akkor valószínűleg már ismersz néhány tippet és trükköt arra vonatkozóan, hogyan spórolhatsz pénzt vásárlás közben. Valószínűleg azonban nem tudsz mindent, amit tudnod kell. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy szakértő vagy, olvass tovább néhány kiváló online vásárlási tanácsért, amelyek segítségedre lesznek vásárlás közben. Online vásárlás? Így spórolhatsz pénzt!


Te is online vásárolsz? Ha igen, akkor valószínűleg már ismersz néhány tippet és trükköt arra vonatkozóan, hogyan spórolhatsz pénzt vásárlás közben. Valószínűleg azonban nem tudsz mindent, amit tudnod kell. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy szakértő vagy, olvass tovább néhány kiváló online vásárlási tanácsért, amelyek segítségedre lesznek vásárlás közben.

Győződj meg róla, hogy amikor online vásárolsz, tisztában vagy azzal, hogy az adott webhely biztonságos-e vagy sem. Nem akarod, hogy az adataidat veszélybe sodorják a mai korban. Az identitáslopás meglehetősen gyakori, és mindenáron meg kell védened az adataidat, hogy továbbra is online kívánsz vásárolni.

Nézz körbe, amikor online vásárolsz. Megtapasztalhatod, hogy bizonyos árucikkek árai boltonként nagymértékben eltérhetnek. Hogy biztos legyél benne, hogy a legjobb ajánlatot kapod, nézz meg néhány különböző üzletet, hogy megtudd az áraikat, valamint a szállítási díjat. Ez lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb üzletet kösd.

Ha online vásárolsz, győződj meg arról, hogy az online áruház biztonságos pénztárgépet kínál. Ez segít megvédeni személyes adataidat a lopástól. Annak érdekében, hogy megbizonyosodj arról, hogy az oldal titkosított, nézz utána a webböngésződ URL mezőjében. Az oldal akkor biztonságos, ha a weboldal https-szel kezdődik. Ez a hyper transfer protocol secure rövidítése.

Iratkozz fel a weboldal hírlevelére, ha van ilyen. Sokszor az üzletek kedvezményt vagy valamilyen ajánlatot adnak, ha feliratkozol a hírlevelükre. Nézz utána, hogy van-e olyan üzlet, ahol vásárolni szeretnél, és a hírlevélre való feliratkozáshoz kapcsolódik-e valamilyen ajánlat.

Ha pénzt szeretnél spórolni az online vásárolt termékeken, és szeretnéd szórakoztatóbbá tenni az online vásárlást, fontold meg az aukciós oldalakat. Remek ajánlatokat kaphatsz, ha a megfelelő pillanatban teszed meg a liciteket, és jól szórakozol az aukciók böngészése közben. Mielőtt belevágnál, tudj meg többet a licitálási stratégiákról.

Sok érdekes ajánlatot találhatsz a fekete péntek környékén. Néhány webáruház a fekete pénteket követő hét minden napján kínál ajánlatokat. Ha drága terméket, például egy új laptopot szeretnél vásárolni, várj a fekete péntekig, hogy kedvezményes áron juss hozzá a kívánt termékhez.

Próbálj meg csak olyan cégeknél online vásárolni, amelyeket már ismersz. Valószínűleg egy olyan üzletnek, amelybe rendszeresen jársz, valószínűleg biztonságos weboldala van. Ha azonban olyan weboldalra mész, amelyet nem ismersz, akkor személyes adataidat, például a hitelkártya adataidat is kockáztatod.

Ha terméket rendelsz egy webáruházból, győződj meg róla, hogy az oldal URL címe HTTP helyett HTTPS-szel kezdődik. Ez annak a jele, hogy az oldal biztonságos, és aggodalom nélkül elküldheted a fizetési adataidat. Ha nem veszed észre ezt a HTTPS-t, menj egy másik áruházba.

Tartsd a számítógépedet védve. Ha online vásárolsz, különösen olyan webhelyen, amelyet nem ismersz, győződj meg róla, hogy a számítógépeden naprakész vírusvédelem van. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy számítógépedet ne fertőzzék meg rosszindulatú webhelyek. Számos ingyenes lehetőség van, amelyek a legtöbb keresőmotorban megtalálhatók.

Ha túl sok pénzt fizetsz a gyors szállításért, próbálj némi türelmet gyakorolni, és vegyél igénybe egy kevésbé költséges szállítási szolgáltatást. Meglepődhetsz, milyen gyorsan megérkeznek az árucikkeid a normál szállítási szolgáltatás használatával. A néhány nap alatt megtakarított pénzből többet is vásárolhatsz az interneten!

Függetlenül attól, hogy korábban mennyi ismereted volt az online vásárlásról, ebből a cikkből valószínűleg tanultál valamit az online vásárlásról. Az online vásárlás során a tudás valóban hatalom. Minél tájékozottabb vagy, annál több pénzt takaríthatsz meg. Ebből a pénzből kifizetheted a fontos számlákat, elmehetsz egy kellemes nyaralásra, vagy többet vásárolhatsz.
 

<-- Vissza a Online vásárlás Előszállás Fejér megye blog oldalra!

További cikkek