Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Linkedin marketing
intim wax
babaúszás
esztergálás
linkedin marketing
cnc marás
Számítástechnikai partnereink: iPhone szervíz, iPhone akkumulátor csere
iPhone szervíz, iPhone akkumulátor csere
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Okostelefonok I. 1. Kerület Budapest

Okostelefonok I. 1. Kerület Budapest
Manapság szinte mindenkinek a táskájában ott lapul valamilyen digitális eszköz – legnagyobb valószínűséggel egy okostelefon. Felgyorsult világunkban az emberek szeretnek egész nap, folyamatosan elérhetőek lenni az online térben. Ez nagyon hasznos, hiszen így könnyebb tartani a kapcsolatot akár a családunkkal és barátainkkal, akár a szakmai ügyfeleinkkel másrészt ilyen módon úgymond nem maradunk le semmiről, azonnal értesülhetünk a legfrissebb hírekről, vagy mondjuk kideríthetjük, mikor fog jönni a busz. Mire jó az okostelefon?
 
Manapság szinte mindenkinek a táskájában ott lapul valamilyen digitális eszköz – legnagyobb valószínűséggel egy okostelefon. Felgyorsult világunkban az emberek szeretnek egész nap, folyamatosan elérhetőek lenni az online térben. Ez nagyon hasznos, hiszen így könnyebb tartani a kapcsolatot akár a családunkkal és barátainkkal, akár a szakmai ügyfeleinkkel másrészt ilyen módon úgymond nem maradunk le semmiről, azonnal értesülhetünk a legfrissebb hírekről, vagy mondjuk kideríthetjük, mikor fog jönni a busz.
 
Nézzük, milyen előnyei vannak ennek a sokoldalú telefonnak.
 
  1. Többé sohasem fogunk unatkozni.
 
Még akkor sem, ha villamosra várunk, a pénztárnál állunk sorban, vagy órák óta a bankfiókban üldögélünk. Talán a legkomolyabb érv mellette az, hogy az üres időt, amikor semmi nem történik az emberrel, innentől hasznosan, vagy legalábbis szórakoztatóan fogjuk tudni eltölteni. Tömeg van a postán, vagy a kormányablakban? Sebaj, addig meg tudunk írni néhány fontos emailt. Minden reggel félórát ülünk a HÉVen? Ez tökéletes arra, hogy át tudjuk böngészni kedvenc hírportáljainkat, vagy végigpörgessük a Facebookot.
 
  1. Egyszerűbb a reklamáció.
 
Gyakran előfordul, hogy problémánk adódik egy termékkel vagy szolgáltatással, és szeretnénk ezt jelezni a másik félnek. Ma már nem kell hosszasan telefonálgatni, és figyelni a géphang utasításait: írásban gyorsan és egyszerűen tehetünk panaszt, sok cég esetében akár a Facebook-oldalukon. Erre is kiválóan alkalmas az előző pontban emlegetett holtidő.
 
  1. Minden egy helyen van.
 
Az okostelefonok másik nagy előnye az, hogy egy aprócska készülék segítségével szó szerint a kezünkben tarthatjuk az ügyeinket. A megfelelő alkalmazásban pár kattintással ellenőrizhetjük a bankszámlánk összegét, nem kell személyesen bemennünk a bankfiókba; az Ügyfélkapun keresztül meggyőződhetünk róla, hogy érvényes-e a tajkártyánk, vagy hogy jóváhagytuk-e már az adóbevallásunkat; de ugyanígy egy-két perc alatt egy vásárlást is elintézhetünk, akár a világ túlfeléről.
 
  1. Könnyebb a kapcsolattartás
 
Sokunknak fájó pont az életében, hogy a szeretteink messze vannak tőlünk – különösen igaz ez a mostani koronavírusos helyzetre. Többféle alkalmazáson keresztül is indíthatunk videóhívást, ami ugyan nem hozza őket közelebb fizikailag, mégis sokkal intimebb élményt ad, hogy telefonáláskor nem csak a hangjukat halljuk, hanem az arcukat is látjuk.
 
 
  1. Akár ingyenesen netezhetünk
 
Ha valaki akár munka miatt, akár magánügyben gyakran utazik és sokat használja a mobilnetjét, bizony hamar elfogy a havi keret. Szerencsére egyre több helyen találunk ingyenesen elérhető wifit: kávézókban, plázákban, hivatalokban, távolsági buszokon, vonatokon, de sokszor még a nyílt utcán is jó esély van arra, hogy elcsípjünk egy használható hálózatot.
 
  1. Segítség a tájékozódásban
 
Az emberek egy része a munkájából kifolyólag sok időt tölt az utakon az autójában. Ha egy ismeretlen helyre kell eljutnunk, ez korábban vaskos útitérképeket, komoly felkészülést és gyakori megállásokat jelentett. A GPS-adatok olvasására alkalmas eszközökkel mindez már a múlté: a térkép maga a telefon, amely egyúttal hangzó utasításokkal is segít nekünk megtalálni a helyes irányt.
 
Az okoskészülékek piacán hatalmas a választék, úgyhogy ha kedvet kaptunk beszerezni egy ilyen telefont, biztosan találunk majd kedvünkre valót.
 

<-- Vissza a Okostelefonok I. 1. Kerület Budapest blog oldalra!

További cikkek