Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Linkedin marketing
intim wax
babaúszás
esztergálás
linkedin marketing
cnc marás
Számítástechnikai partnereink: iPhone szervíz, iPhone akkumulátor csere
iPhone szervíz, iPhone akkumulátor csere
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Csodálatos önsegítő tippek I. 1. Kerület Budapest

Csodálatos önsegítő tippek I. 1. Kerület Budapest
Egy igazán nagyszerű módja a személyes fejlődés megkezdésének az életminősége javítása. Az életminőség nagyon tág fogalom, és valójában a boldogabbá válás egészséges módjain alapul. Ha a nappalia szürkének tűnhet színesítse ki.  Mostantól minden alkalommal, amikor belép abba a szobába, boldogabbnak fogja érezni magát, ezáltal javítva az életminőséget!
  Változtassa meg az életét ezekkel a csodálatos önsegítő tippekkel

Egy igazán nagyszerű módja a személyes fejlődés megkezdésének az életminősége javítása. Az életminőség nagyon tág fogalom, és valójában a boldogabbá válás egészséges módjain alapul. Ha a nappalia szürkének tűnhet színesítse ki.  Mostantól minden alkalommal, amikor belép abba a szobába, boldogabbnak fogja érezni magát, ezáltal javítva az életminőséget!

Vezessen listát életében azokról az alkalmakról, amikor nagynak vagy hihetetlenül erősnek érezte magát. Próbálja ki, hogy minden este lefekvés előtt elkészíti ezt a listát. Nincs olyan dolog, ami túl kicsi vagy buta lenne; rajta, és sorolja fel őket. Hasznája ezeket az emlékeket arra, hogy segítsenek előhívni a belső erőt, és hozzáadni ezeket az ismerős érzéseket ahhoz, aki ma valójában.

A személyes fejlődése útján ne felejtsen el kérdéseket feltenni. Soha ne vegye az információt a névértékénél fogva. Mindenhez szándék és mélyebb jelentés társul. Az új információk kivizsgálása lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa azokat az alapértékeivel és jelenlegi ismereteivel, ami segít eldönteni, hogy hasznosak-e a céljai szempontjából.

Amikor megpróbál javítani az életén, írja le a céljait. A célok leírása konkretizálja azokat. Emellett ad valamit, amit minden nap vizualizálhat. A céljai legyenek világosak, tömörek és tartalmazzanak időkeretet. Ha így tesz, a céljait inkább előbb, mint utóbb valóra válthatja.

A személyes fejlődéssel kapcsolatban nem tud előrelépést elérni, ha nem vázolt fel egy célt vagy célcsoportot. Lehet, hogy például fogyni szeretne. Ha nincs cél a láthatáron, szinte lehetetlen előrelépni, vagy úgy érezni, hogy haladást ér el. Ezért most határozzon meg egy célt.

 Pénzügyi problémákkal küzd? Legtöbbünknek igen. Ha minden este összegyűjtjük az aprópénzünket, és félretesszük, elképesztő, milyen gyorsan összegyűlik belőle egy szép vésztartalék. Amikor meg kell vennünk az orvos által felírt antibiotikumokat, a készpénztartalék megakadályozza, hogy még jobban igénybe vegyük a hitelünket.

Ha a depresszió fizikai és érzelmi tüneteivel küzd, ne habozzon megerősítésért és tanácsért a támogató rendszeréhez fordulni. Próbálja meg részletesen elmagyarázni, hogyan érzi magát. Ez segíteni fog szeretteinek abban, hogy megértsék, hogyan hat Önre a depresszió. A depresszió gyakran arra készteti az embereket, hogy elszakadjanak azoktól az emberektől, akiket a legjobban szeretnek. Ha ez megtörtént Önnel, értse meg, hogy szerettei mindenáron segíteni akarnak Önnek.

Ha önsegítő tippeket keres, hogy segítsen a depresszióján, fontolja meg, hogy egy barátjával vagy családtagjával tesz egy hosszú sétát. Nagyszerű dolog megosztani valakivel a gondolatait és az érzéseit, és tanulmányok kimutatták, hogy a testmozgás nagyszerű módja a depresszió elleni küzdelemnek.

Ha elkezd lemaradni a saját maga által kitűzött célokról és irányelvekről, az annak a jele, hogy egy pillanatra rá kell jönnie, mi a probléma. Kutasson az interneten olyan célok és elképzelések példái után, amelyek hasonlóak a magáéhoz, majd hasonlítsa össze a saját céljait az eredményekkel. Lehet, hogy egyszerű hibákat követ el, például nem fordít elég időt, vagy nem szerzi be a megfelelő információkat.

Nagyon sok dolog van, ami javíthatja az életminőséget. Ha magányos , egy háziállat segíthet, vagy akár el is mehet egy kávézóba, és beszélgetést kezdeményezhet egy barátságosnak tűnő idegennel. Ha szomorú , rosszul érzi magát, menjen el tanácsadásra vagy egy barátjához, hogy megbeszélhesse az érzéseit. A lista még hosszan folytatható, és egyszerűen nincs mentség arra, hogy ne dolgozzunk egy jobb életért.
 

<-- Vissza a Csodálatos önsegítő tippek I. 1. Kerület Budapest blog oldalra!

További cikkek