Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Linkedin marketing
intim wax
babaúszás
esztergálás
linkedin marketing
cnc marás
Számítástechnikai partnereink: iPhone szervíz, iPhone akkumulátor csere
iPhone szervíz, iPhone akkumulátor csere
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Aszfaltozás és útépítés Györköny Tolna megye

Aszfaltozás és útépítés Györköny Tolna megye
Az aszfaltozás és útépítés komoly szakértelmet kíván, ezért érdemes időt és energiát szánni a piac alapos felkutatására, hogy megtaláljuk a megfelelő szakembert, akire nyugodtan rábízhatjuk magunkat. A kiválasztást azonban a leendő megrendelő csak úgy tudja elvégezni, ha pontosan tudja, kit is keres és milyen céllal.
  Aszfaltozás és útépítés - a kivitelezés folyamatának lépései
 
Az aszfaltozás és útépítés komoly szakértelmet kíván, ezért érdemes időt és energiát szánni a piac alapos felkutatására, hogy megtaláljuk a megfelelő szakembert, akire nyugodtan rábízhatjuk magunkat. A kiválasztást azonban a leendő megrendelő csak úgy tudja elvégezni, ha pontosan tudja, kit is keres és milyen céllal.
 
Ha Ön éppen abban a helyzetben van, hogy ilyesféle munkák kivitelezésére lenne szüksége, a Sándor Aszfaltnál a legjobb helyen jár. Mi pontosan tudjuk, hogy ezek a folyamatok mekkora tudást és tapasztalatot igényelnek, ezért most megpróbálunk egy kis betekintést nyújtani mindazokba az ismeretekbe, amikkel cégünk rendelkezik. Soha nem késő megtanulni valami újat, és ami az aszfaltburkolatokat illeti, csupa olyasmiről van szó, amivel sem a házak és a kereskedelmi ingatlanok tulajdonosai, sem az önkormányzat alkalmazottai nem feltétlen vannak tisztában.
 
A folyamat első lépése a meglévő felület eltávolítása, legyen szó aszfaltról, betonról vagy más útburkoló anyagról. A bontás és az elszállítás nehézgépekkel – ideértve a kisebbfajta bobcat gépeket és targoncákat is –, valamint szükség esetén homlokrakodókkal és dömperekkel történik. Ezen munkálatok elvégzése után gondoskodni kell a megfelelő vízelvezetésről, ami létfontosságú az aszfalt számára. A pangó víz okozza ugyanis a legtöbb kárt és a legnagyobb úthibákat: kátyúkat, repedéseket és hullámos felületeket. A Sándor Aszfalt az alapelvek betartásával garantálja, hogy a létrehozott burkolat hosszú távon is kifogástalan minőségű lesz.
 
Az aszfaltozás és útépítés sikerességéhez tudni kell azt is, hogy az aszfaltburkolat egyik legfontosabb része az alatta lévő talaj. Ez stabil támasztékot biztosít az új burkolatnak, és segít a fagyás és olvadás okozta téli károk csökkentésében. A telepítés során elengedhetetlen lépés a tömörítés azért, hogy az alap kellőképpen vastag és stabil legyen. Mi a Sándor Aszfaltnál tisztában vagyunk vele, hogy ha az aljzat nincs megfelelően tömörítve, a tetejére kerülő aszfaltrétegen sajnos hamar megjelennek a különböző úthibák. Nálunk ilyesmi nem fordul elő.
 
Miután lefektettük és tömörítettük az alapot, különösen odafigyelve a puhább részekre, következhet a kötőanyaggal – bitumennel – kevert nagyszemcsés adalékanyag felvitele. Ez a réteg tartószerkezetként szolgál, azaz biztosítja, hogy az aszfalt erős és tartós legyen. Végül a felszíni aszfalt kerül a felületre, amely kisszemcsés adalékanyagokból, zúzott kőből, homokból és kötőanyagból áll össze, és az út sima felszínét adja.
 
Rendkívül nagy szakértelmet igényel az újonnan létrehozott felületnek a meglévővel való összekötése is, hiszen nagyon ritka az olyan aszfaltburkolat, amely ne kapcsolódna már korábban megépített utakhoz, felhajtókhoz vagy parkolókhoz. Azt a területet, ahol a régi aszfalt vagy beton találkozik az újonnan elkészített aszfaltburkolattal, fenékhézagnak nevezzük. Ezekre a találkozási pontokra különösen nagy figyelmet kell fordítani a vízelvezetés munkálatainál. Miután lefektették az aszfaltot és a fenékcsuklókat, a teljes felületet simítják és tömörítik.
 
Ezennel készen is van az út, most már nincs más dolgunk, mint gyönyörködni a látványban. A Sándor Aszfaltnál gondoskodunk róla, hogy ügyfeleink valóban örömmel nézzenek végig az elkészült munkán, és ez az öröm még évek múltán is kitartson.
 

<-- Vissza a Aszfaltozás és útépítés Györköny Tolna megye blog oldalra!

További cikkek